Játékok

Közúti jelzőtáblák memóriajáték

A területen lévő ikonokat felfordítva, KRESZ táblákat kell párban megtalálni. Ha két tábla nem egyezik meg, akkor azok vissza fordulnak. Amennyiben megegyeznek, megjelenik a megtalált tábla neve, majd eltűnnek a területről.

A játék az 5 nehézségi szintjének köszönhetően már óvodás kortól játékos formában ismerteti meg a gyerekekkel a táblákat, és már ebben a korban elősegíti azok memorizálását.

Használata INGYENES.

Játék indítása...Logikai gyufajáték

A képernyőn látható 16 szál gyufa, 4 oszlopba rendezve. Elosztás szerint 1; 3; 5; 7 szál van egy oszlopban. Egyidejűleg csak egy oszlopból vehető el gyufa, tetszőleges darabszámban. A játékos és a gép felváltva szedegetik el a gyufaszálakat, és az veszít, akinek az utolsó szál gyufa marad.

Három nehézségi szint közül lehet választani: könnyű; közepes; nehéz. Kezdő játékosként a könnyűt válaszd! Ha már nagy biztonsággal nyersz, mehetsz a közepes játékszintre. A nehéz játékot csak akkor érdemes választani, ha a közepesen sorozatban tudsz nyerni. Megválaszthatod azt is, hogy Te kezdesz vagy a gép.

Ha nem vagy számítógép közelben szerezz egy barátot, magyarázd el neki a játékszabályokat, így gyakoroljatok sokat, hogy a gépet sikerüljön legyőzni!

Használata INGYENES.

Játék indítása...Reflex játék

A középen lévő "gyalogos" táblát megfogva azt úgy kell irányítani, hogy az elkerülje a járműveket ábrázoló akadály táblákat. Továbbá arra is ügyelni kell, hogy a szürke terület széléhez se érjen hozzá.

Az akadályok az idő elteltével folyamatosan gyorsulnak, így téve nehezebbé a játékot.

Használata INGYENES.

Játék indítása...Útvonalkereső játék

A járművet a kereszteződésekben lévő nyilak segítségével úgy kell irányítani, hogy eljusson a kitűzött célba. A kereszteződésekben mindig csak azokban az irányokban jelennek meg nyilak, amerre egyébként a továbbhaladás lehetséges.

A terület megtekinthető távolról egyben, vagy közelről a jelenlegi kereszteződést nézve.

Használata INGYENES.

Játék indítása...


© Kotra Kft.